Det kunde ha varit värre.


Vem och varför?

Hej. Bottentilltoppen är en "mid-twenties" kille född och bosatt i Stockholms innerstad. Jag lever ett , med egna mått mätt ,  rikt och spännande liv , om än något dekadent.  Mina intressen är nattliv, att omge mig med vackra kvinnor , fotboll , musik , weekendresor samt god mat och dryck. Till synes en ganska vanlig grabb vilket jag förmodligen också är. Skulle du be mina vänner beskriva mig med endast ett fåtal ord skulle du förmodligen höra att jag är:

* Utåtriktad
* Rolig
* Trygg
* Klippsk
* Generös

Bra så! Min umgängeskrets är stor och jag har många vänner (både goda och ytliga) inom så gott som alla samhällskikt. En del av mina närmare vänner menar att det är min "kameleontförmåga" att lyckas tackla och smälta in i situationer där jag egentligen inte hör hemma som även breddat väg för min relativt lyckosamma karriär ( som jag i nuläget inte är särskilt sugen på att gå in på men det kommer nog framöver). Älskad av många  - hatad av få så att säga. Nu låter det som att min narcisistiska sida håller på att ta överhand över denna presentation men det är viktigt för mig att sanningsenligt beskriva min omgivnings syn på min person för att vidare kunna förklara bloggens syfte.

Att vara "populär" och leva livet i den snabba banan är tärande och efter att ett längre förhållande nyligen brustit har jag börjat rannsaka migsjälv. Denna brutalt ärliga genomgången av min egna person har fått mig att börja inse att jag egentligen mår ganska dåligt och just nu går igenom en mindre livskris. Inte enbart för att den kvinna jag var beredd att offra allt för abrupt försvunnit ur mitt liv utan även pga den allmäna uppfattningen om mig som person. När jag likt ovan placerar en kortare beskrivning av mig själv ser det snarare ut såhär :

* Egoistisk
* Elitistisk
* Duperande
* Dekadent

dessa givetvis i en orolig symbios av min omgivnings bild av mig.  Nåväl. Jag har nu med självinsikt nått en vändpunkt i mitt liv där denna blogg kommer skildra min resa från min tillvaros botten mot toppen för att helt enkelt bli en bättre människa som trivs med sin tillvaro och framför allt sigsjälv. Denna blogg blir min ventil och ni är inbjudna att granska den i vilket syfte ni än önskar.

Det var allt för denna gång.

Mvh Bottentilltoppen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0